Kako biti prava djevojka ili DIVA ovog ljeta? Savjeti

1.stvar ili savjet kako bi bila diva jeste da pazite na ishranu, to je najvažniji savjet ikada, ne trebate jeste toliko slatkiša, jer od toga ćete se udebljati, i sve masne naslage dolaze na vaše tijelo, tako da preporučujem da ljeti jedete lubenicu i grožđe ili neko drugo voće koje je stvarno odlično za vašu liniju tijela. Tako da to je prvi najvažniji savjet.

2.stvar jeste ako želite biti diva, ali ukoliko ste na ljetovanju ili negdje drugdje ovog ljeta, to znači ja vam preporučujem da pijete Starbucks kafu, pošto ona je stvarno odlična, a i predobra, pošto one ostale kafe baš i nisu dobre, gorke su ili tako nešto slično, jer ako ste na nekom stranom gradu, naprimjer na: Paris, New York, London i tako dalje, možete ići na Starbucks kafić obavezno, pošto tamo imaju svašta, imaju pomorandžu ili sok od narandže, espresso kafu, cappuccino, caffe latte kafu i tako dalje. Također možete Starbucks kafu ili čašu sa kafom slikati za Instagram ako ste u mogućnosti, jer nigdje bez Instagram-a, tako da odlična stvar.

3.stvar jeste opet ukoliko želite da budete diva ukoliko ste u ljetovanju, na plaži, bazenu i tako dalje, trebate imati obavezno neki dušek ili šlauf, to znači da možete imati naprimjer nekog labuda, jednoroga, a najvažnije flaminga, pošto nigdje bez flaminga, možete se slikati sa njim obavezno i postaviti na Instagram  i vi ćete postati prava diva. Ukoliko nemate labuda, flaminga, jednoroga i tako dalje, možete imati neku krofnicu ili krofnu, lubenicu, narandžu, sladoled dušek i tako dalje slično, i slikati se možete za Instagram isto, pošto i to je dobra stvar i ideja za dive.

4.stvar jeste ako želite biti prava diva, trebate da imate nekoliko šminke, pošto ukoliko negdje izlazite na neki večernji ili dnevni izlazak, možete se šminkati, ali trebate paziti da se preciznije i lijepo našminkate, ja vam preporučujem da stavite BB kremu, pošto ona je stvarno hidratantna i lagana za ljeto

Comments

Popular posts from this blog