Kako imati pravi sjajan pool party ili zabavu? / Savjeti, ideje+hrana ( BBBelma Bjelić)

1.ideja jeste ukoliko imate hranu, možete hranu staviti u neke dušeke, bilo koje i jesti na bazenu, pošto ako puno talasi sve može da se prevrne u vodu, tako da možete staviti naprimjer neke grickalice, slatkiše ili slaniše tako zovem grickalice, ok. Možete naprimjer staviti Clipsy kokice ili bilo koje grickalice, možete od slatkiša staviti Oreo kekse ili Munchmallow one biskvite, bilo koje slatkiše, tako da odlična je i savršena ideja. Pošto je jako vruće ovim danima ljeti, pošto trebamo da unosimo više tečnosti, možete jesti lubenicu, pošto ona ima puno vode, tako da preporuka dobra za sve.

2.ideja jeste za piće ljeti, ono što je super ljeti jesu milkshake-ovi, dakle samo ubacite bilo koje voće, naprimjer malinu, jagodu ili bananu, svejedno i mlijeko i to izblendate i  promješate i imate pravo odlično piće ljeti, tako da odlična ideja i preporuka za piće.

3.ideja za hranu jeste ukoliko želite još nešto slađe i dobro za raslađenje, preporučujem da možete jesti sladoled ljeti, pošto on najviše raslađuje ljeti, tako da možete pronaći ga u bilo kojim trgovinama ili možete ga kupiti bilo gdje, tako da odlična preporuka.

4. ideja ili mislim kao life hack jeste ukoliko volite piti običnu vodu, a ukoliko vam je jako, jako vruće, samo na vodu stavite boju za kolače, bilo koju i stavite je u frižider, kada izvadite iz frižidera, boja će biti ledena i neće se topiti u suncu, mislim neće vam biti vruće, tako da to je zaista odlična life hack ideja i probajte je.

5.ideja jeste za ovu temu pool party-a ili zabavu u bazenu, što imate više dušeka, možete imati naprimjer nekog labuda, flaminga, možete imati neku lubenicu, krofnu bilo šta, biće vam mnogo zanimljivo, jer imate također prijatelje i zabavu svoju, i tako možete se po cijeli dan u bazenu skakati i blesaviti u vodi i tako dalje. Također jeste još jedna preporuka za zabavu na bazenu, možete igrati odbojku u vodi pošto je to mnogo zanimljivo i to je odlična ideja stvarno a i odlična preporuka. 

6.ideja jeste ukoliko imate one vodene pištolje, to je stvarno odlična ideja, jer ako vas ima više, onda možete napraviti neke zanimljive vodene ratove i to je zaista super ideja.

7.ideja jeste ukoliko želite da imate nešto dobro za usta, preporučujem neke proizvode za usta, prvi proizvod jeste Baby Lips Intense Care labelo iz Original kolekcije, on ima SPF i zaštitu za usne od sunca, tako da to je stvarno odličan prvi proizvod, drugi proizvod jeste Labellino Pink Watermelon & Pomegranate koji je stvarno fantastičan i odličan i ružicast i sjajan je za ljeto. Treći proizvod jeste sjaj za usta, ovo je JLB Cosmetics Beauty Lip Gloss u nijansi 01, on je stvarno fantastičan i pun je odličnih šljokica. Tako da to su proizvodi koje vam preporučujem za ljeto i za bazen.

8.ideja ili savjet jeste ukoliko ne želite da izgorite, preporučujem da namažete mlijeko za sunčanje sa SPF-om, pošto on pomaže da ne izgorite , tako da odličan i koristan savjet ili korisna ideja.

9.ideja jesu u bazenu naočare i knjiga, to su stvari bez kojih ne mogu ići u plažu ili na more i na bazen. Preporučujem da pročitate ovu knjigu, zove se Onlajn devojka, naručila sam je u sajtu Knjiga.ba, tu je možete naručiti i slobodno je pročitajte i iz Lagune je u srpskom jeziku. A naočare mi je donijeo baba iz Amerike i dođu sa preslatkom futrolom.

10.ideja jeste jako zanimljiva i dobra, jeste flash tetovaže, to su jako zlatne i prelijepe tetovaže, tako da ko želi i voli flash tetovaže, možete da ih stavite, pošto neko preporučuje da ih stavite, a neko ne, ali mogu vam preporučiti da stavite flash tetovaže ljeti, pošto sunce ih obasija i sve je nekako prelijepo i sjajno, tako da preporuka za sve koji vole te tetovaže flash.

11.ideja jeste ukoliko želite da se šminkate za bazen, možete staviti vodopornu maskaru, ja preporučujem samo one koje se žele šminkati za bazen, pošto ja se ne šminkam za bazen,  međutim, ako baš morate, stavite vodopornu maskaru, tako da preporuka samo za one djevojke koje se šminkaju za bazen.

12.ideja jeste opuštanje u bazenu, možete u bazenu da puštate bilo koju muziku i opustiti se, a možete se i slikati, to je stvarno dobra ideja.

13.savjet jeste lepeza, ukoliko vam je vruće, trebate se obavezno lepezom rashladiti, pošto ona vas rashlađuje tokom ovih toplih ljetnih dana, tako da jako odličan i koristan savjet.

14.savjet jeste da se okupate nakon bazena ili mora, prvo kupajte se bilo kojom kupkom, zatim perete kosu. Zatim možete da namažete tijelo sa bilo kojim body lotion-om , tako da to je stvarno koristan i odličan savjet. Zatim trebate da čistite lice, pošto hlor jako loše utiče na našu kožu.

15. ideja za outfit jeste da možete za bazen ili more obući neki teksas ili bilo koji drugi šorc, zatim uz to neku bijelu majicu, ili možete obući bilo koji kupaći kostim i to bi bilo to što se tiče nekih ideja i savjeta, ja se nadam da vam se, ukoliko jeste, pozdrav od mene i vidimo se u sljedećem blogu. Ćao!



Comments

Popular posts from this blog