(VELIKA DRAMA NA YOUTUBU) Belmu Bjelić i ostale njene fanove i youtubere prozivaju Toy Freaks

Belma Bjelić, 10-godišnja  poznata bosanska pjevačica, glumica, youtuberka i blogerka, ona je postala najpopularnija sa više od 90 tisuća subscribera, koja će uskoro prijeći i 100 tisuća subscribera. Ona je naravno glumila u poznatoj seriji Moji slatki snovi koja je dostigla veliki uspjeh, kao što je snimila i singlove koje će uskoro staviti te pjesme na album i snimati također uskoro, također pravi i Youtube videe, ali dok su krenule Balkanske Youtube drame iz naše scene, krenula je jedna čudna i loša drama. Na primjer: Toy Freaks, američki youtuberi koji su im YouTube ukinuli kanal, oni su putem Insta Storya prozivali našu poznatu zvijezdu.


Kada su Toy Freaks ostali i bez profila, oni su napravili novi Instagram profil, oni su rekli Belmi Bjelić putem Insta Storya i to znači da je bila na Insta Storyu koja je prozivala jeste Annabelle: Ti si stoka i kurva glupa, da li ti imaš 18 godina da se pridružiš našem Youtubu, ti si glupa i bezobrazna i ružna za YouTube i ostalo kao Twitter i za društvene mreze, hahahaha - rekla je tako  član Toy Freaksa, Annabelle negativnim riječima.

Dok je Belma Bjelić, naša poznata zvijezda vidjela na Instagramu kako je Toy Freaks prozivao, također je Toy Freaks prozivao i pet najpopularnije youtubere ( zvijezde) kao Vanimy, SaamoPetraa iz JoomBoosa, Janu Dačovic, Bake & Mila Antonovic. Kada je na YouTubu izbacila naša poznata zvijezda Belma Bjelić live, pričala je da je Toy Freaks, našoj hrvatskoj zvijezdi isključili Twitter.

Comments

Popular posts from this blog