Najbolje stvari koje vam preporucujem i najlošije stvari koje vam ne preporucujem / BBBelma Bjelić

Najlošije stvari:

1. najlošija stvar je prsten veliki. Taj prsten je veliki i nekako mi se ne svidja takva vrsta prstenja. Pošto evo naprimjer kada naprimjer kupite taj debeli ili veliki prsten, vi platite, nosili ga, nosili, ali nekako nakon nedelju dana ili više možda, a možda 1-2 godine onda vam bude mali i vi ste sada sjetili da ste kupili taj prsten džaba, a zapravo vam se prije svidjao, a sada vam se ne svidja, pa zato ne volim takve prstene debele, pošto šta će za dijete od uzrast od 10 godina da nosi taj prsten debeli ili veliki napimjer, mislim nemam ništa protiv tih vrsta prstenja, ali nekako ukoliko vam se baš svidjaju takvo prstenje, ja vam preporucujem da ga kupite, ali za sve one koje ne vole takvo prstenje, ja vam ne preporučujem da kupite takvu vrstu prstenja.

2. najlošija stvar je onaj plavi rajf za kosu dugačku koji ima jedna YouTuberka mlađa koja ima 11 godina zove se Natalija Stosik. Taj rajf koji sam vidjela na internetu je po meni najlošiji, a zašto. Zato što taj rajf za kosu izgleda i može se nositi kao joker, pošto ako ne znate sta znači joker, joker je vrsta nakita koji se nosi u vrat. Međutim taj rajf za kosu je ok, sladak i lijep i sve to, ali taj rajf je počeo previše da steže one koje imaju taj rajf za kosu. Nekako u tom rajfu ima previše cvjetića, ali nekako ti cvjetići su počeli sami da se vade i nekako po meni je najlošiji rajf za kosu, mislim da nemam ništa protiv njega, ali nekako ne preporucujem da koristite one rajfofe koji se rastežu po vašoj kosi i tako dalje.

3.najlošija stvar je makedonski inhalator za nos koji ima isto ta YouTuberka Natalija Stosik koja ima 11 godina i koji je pokazala taj svoj inhalator za nos koji je kupila. On izgleda kao labelo, samo što je to inhalator za nos. Pošto znam da je nekim zapušen ili začepljen nos, i nekako promuklo pričate i to ne izgleda baš dobro, pa zato vi ste kupili naprimjer onaj inhalator za nos koji je iz Makedonije. Ima svugdje da se nađe inhalator za nos različitih kompanija, pogotovo u Bosni, Crnoj Gori, Srbiji, Hrvatskoj, svugdje u Zemlji. Tako da taj inhalator koji je ona pokazala je rekla da je loš. Evo zašto, ona je rekla da je taj inhalator loš, zato što joj isto bio začepljen nos, i ona je prije pričala promuklo kao ja, i njena mama je htjela da kupi one kapi za nos, i ona je htjela da kupi inhalator. Znači ona ga je koristila, i rekla kada ga stavite ili kada ga ona stavi, ona je osjećala da je inhalator taj bio njoj ljut. Ona je mislila da nije ljut, a zapravo je bio ljut tako je rekla, i ona je još rekla da joj sve ostalo pomaže osim tog inhalatora kojeg je ona pokazala, i pakovanje inhalatora je ok i sve to, ali i meni zanimljivo, i ja sam mislila da je to neko labelo ili tako nešto, a zapravo je to bio inhalator. Tako da ja vam ne preporučujem taj makedonski inhalator za nos, pošto ako vam je zaista začeepljen nos onda ga možete slobodno kupiti i korisiti ga, jer ovo je samo mišljenje. Ali ok, idemo na sljedeću stvar.

4. najlošija stvar je fake Kylie Cosmetics Liquid Lipstick koji ima taj isto ta YouTuberka mlađa. Pošto taj karmin je bio prelijepe narandžaste boje i sve to, ali njoj je bio previše sjajan, i ona ga je platila mnogo i puno novaca, zamislite kada vi vidite neki fake karmin od Kylie Cosmetics i vi želite da kupite, a zapravo on naprimjer košta 170 dinara, ili 50 kuna, ili možda 5 KM jeftino, pa ga kupite i tako dalje. Međutim, taj karmin je previše fake, a evo zašto. Zato što naprimjer kada idete na one Kineze, pošto kod nas u Bosni imaju svugdje Kinezi, i vi ste otišli tamo i kupili taj fake Kylie karmin, i isprobali ga, i ono nemožete da ga lijepo skinete. A evo konačno istine o tim fake Kylie karminima. Zato što ti fake Kylie karmini imaju previše hemikalija i tih ostalih opasnih bakterija koje mogu da oštete i unište vaše usne, i oni to prave lažno, samo da ne bi vidjeli da je to fake, ali oni misle da je pravi, a zapravo je lažni. I ja vam zato ne preporucujem da kupite te fake Kylie karmine, samo možete da kupite i to samo prave Kylie karmine koji su 29,00 dolara u pravom Kylie Cosmetics sajtu.

5.najlošija stvar je karmin/eyeliner sa senkom onaj plavi iz Avon-a. Ta YouTuberka ga isto ima. I rekla je prvo za senku da je stvarno katastrofa, i ona je mislila da je plava senka šljokičasta, a zapravo je bila plavo-crno-siva, i stvarno je ta senka katastrofa, ili ako ne volim te nijanse crne senke u očima, mogu ih koristiti te crne nijanse u svojim očima samo na spotovima i na nekim slikanjima. A za eyeliner je rekla da je isto katastrofa, a evo zašto. Zato što taj eyeliner nije previše pigment-ovan, i nije stvarno dobar, i isto je kao nevidljivi eyeliner koji ima samo šljokice i to je to. A za karmin je rekla da je isto baš katastrofa i rekla je da je bio prije lijep i savršen karmin, a zapravo je rekla da je sada čista katastrofa, jer taj karmin je isto nevidjlivi i crn malo, isto kao da ste stavili neki flomaster u usta, znam da ako stavite flomaster u svoju kožu, može koža da vam dobije rak od tog flomastera, jer  flomasteri imaju previše bakterija i hemikalija u sebi. Tako da ne preporucujem da kupite ovaj proizvod jer možda je isto po mom mišljenju katastrofa.

Comments

Popular posts from this blog