7 trikova + savjeta kako prevazići i pobjediti prehladu

1. savjet: Jeste da se presvučete u udobnu garderobu, kao na udobnu pidžamu, ili ukoliko zajedno sa pidžamom nešto toplo obući, možete obući bademantil.

2. savjet: Jeste ukoliko imate neke dobre lijekove koje vam je preporučujem, predstavljam vam Isla pastile ili tablete koje pomaže protiv upale grla, imate Junior, Cassis, Mint, Moos i Ginger. Imate pastile ukusa od biljnog ukusa, crne ribizle, minta, đumbira i jagode ove Junior. Tako da to je dobra ideja.

3. savjet: Ukoliko želite da se odmorite i lijepo opustite, možete sebi skuhati čaj, sjediti sa dekom ili ćebetom, i gledati nešto. Možete pustiti i sebi neku muziku bilo koju volite. Ili ukoliko želite da vam ne bude dosadno, možete čitati neku knjigu i upaliti razne mirišjave svijeće, to je stvarno korisna i dobra ideja. A ukoliko vam je dosadno, možete pogledati neku seriju ili film, imam neke serije koje preporučujem da pogledate ih, prva moja omiljena serija je Riverdale, ona je stvarno predobra serija i tako je stvarno odlična, druga serija jeste Gossip Girl, ona ima 6 sezona i mnogo je predobra i priča se o jednoj djevojci tako da predobra je, sljedeća jeste Pretty Little Liars i ona je isto predobra, priča se o 4 djevojkama o Hanna, Spencer, Emily i Aria koje su imale prijateljicu Alison i ona je nestala, tako da predobra je i odlična serija spin-off-a, sljedeća serija jeste Mako Mermaids H2O Adventure i ona je isto predobra i priča se o sirenama koje su iz jata Mako, tako da predobra je, i posljednja jeste The Carrie Diaries i ona je isto predobra jer je stvarno za tinejdžerke i djevojčice predobra serija i priča se o djevojki koja se zove Carrie, tako da predobra i odlična je  , pošto ne volim da budem puno na društvenim mrežama, tako da pošto ekran jako kada ste bolesni loše utiče na našu glavu, tako da to je dobra ideja.

4. savjet: Ukoliko želite da budete zdravi, možete da kupite u prodavnici da otiđete po supice, čajeve neke zdrave, i po voće, pošto je to korisna ideja, ali ukoliko ste bolesni možete poslati nekog drugog da vam kupi voće, neke supice, lijekove i čajeve, tako da to je stvarno dobra ideja. Pošto možete pripremiti iscijeđenu pomorandžu pošto je mnogo zdrava i dobra i ima puno odličnih vitamina, a i možete pripremiti neku dobru domaću supu, pošto su mnogo zdrave za naš stomak, a i naše tijelo. Tako da to je odlična ideja.

5. savjet: Ukoliko negdje izlazite, možete ponijete neke stvari ili essentials to su stvari koje su vam potrebne u neseseru, prva stvar jeste labelo, ovo je The Body Shop od mango koji je stvarno predobar i miriše prelijepo, druga stvar jeste ukoliko želite da pokrijete neke bubuljice, podočnjake, možete ponijeti korektor, ovo je Catrice-sov korektor koji je predobar, zatim puder u kamenu kao Rimmel London Insta Fix and Matte, maskaru Maybelline New York Great Lash, onda Aura beauty blender, zatim mali parfemčić, ovo je Victoria's Secret parfem ili body mist mali ovaj crveni koji je prelijep, zatim Isla Junior pastile ili tablete, papirne maramice i onda gumica za kosu, tako da to je dobra ideja.

6. savjet: Jeste, ukoliko želite da pobjedite prehladu, samo trebate da stavite

Comments

Popular posts from this blog