Posts

Showing posts from September, 2017
Epizoda 324" Viktorija je postala zla djevojka? O ne! Da li će da zaštiti vitezove ili da ih  ona unište?
                                      Poruke iz svakih slika godišnjih doba gdje je Belma za Lady Belmina Calender za 2017-2018 godinu Januar 2017: Budite kao imati zimsku radost....  Februar 2017: Lako je imati lijepu slatku odluku..... Mart 2017: Svako treba da radi svoj proljećni pošteni rad April 2017: Budi se moje slatko proljeće sada... Maj 2017: Srećna na svoje znanje.... Juni 2017: Srećno je baš ludo ljeto....  Juli 2017: Koliko mi je dobro putovanje za drugarstvo..... August 2017: Baš volim da pravim umjenost.... Septembar 2017: Sva, svaka je jesen. Sva, svako me draga! Oktobar 2017: Jesen je moje pravo..... Novembar 2017: Ne odustani od svoje drage jeseni, jer možeš šta god da radiš pošteno.... Decembar 2017: Novogodišnji snovi se ispunavljaju. Januar 2018: Uživanje je prelijepa stvar i divni savjet za vas. Febuar 2018: Bori se, budi hrabra, opusti se i uživaj u trenucima našima.
Epizoda 176" Smrt Andjele, Belme, Nadje, Omče i Nedima! Nedim, Andjela, Belma, Nadja i Omčo su izgubili živote. Kada su Princeza Mornar Venera, Princeza Mornar Neptun, i ostali vitezovi  i ratnici iz Drugog svjetskog rata, odlučili da spase Zemlju i da unište Crnu Galaksiju Palač Kraljestvo zbog nekih namjera Zle Lea. Ona je odlučila da ne priznaje i da se nikada neće vratoti u normalnu djevojku.
Moramo da pronađemo i spasimo po ovakoj kiši u Kraljevu, Leu i Mecu, prije nego što ih Zlatan ubije. Taj zli Zlatan je stvarno zli muškarac, moramo da se borimo za ovaj život, a to je spašenje i preživljavanje. Jeste, u pravu si Belma, to je naša jedina prva bitka protiv tog zlog pijanog nasiljnog Zlatana. Jeste, moramo ići prvo u kafić, pa onda u restoran , i onda u trgovinu da kupimo sebi užinu, i onda poslije toga krećemo u borbenu akciju. 
Epizoda 179" Finalna bitka vitezova! Da li je Zemlja ipak spašena ili uništena!" Kada su samo njih petoro Stefan, Jana, Sasha, Marija i Meca ostali samo sami još uvijek u zamci galaksije kod kraljice Zla Dama Lea, onda je rekla da neće vratiti Belmu, Andjela, Omču, Nadju i Nedima njima njihove živote sa Zvijezdanim Sjeme Kristalima.
Epizoda 172" Belma je postala više  zabrinuta! Da li su prijatelji ipak zabrinuti na nju ili na njega? Kada je došao leptir došao iz neba svjetlucaji rozi, ostali su bili leptiri isto svjetlucavi, bio je žuti, plavi, crveni, zeleni, zlatni, narandžasti, ljubičasti, aqua zeleni smaragd, crni, tamno plavi, žuto-zeleni.
Epizoda 173" Zla Dama Lea je potamnila i uništila svijet?! Da li će se Zemlja ipak spasiti od zle strane ili ne? Na kraljevstvu Crna Pagiga se desilo da je još uvijek zadovoljna Zla Dama Lea sa svojim sretnim trenutkom poklonima koji su joj poklonili njeni dragi zločinci prijatelji. Ali kada se Belma jako pobrinula za Lea, onda su prijatelji pogotovo nekako smislili plan. Ali kada je majka Vesna rekla i pitala.
Ako vam se svidio ovaj klip, ostavite komentar, like i subscribujte se na moj kanal i na moj drugi kanal BelmaVlogs, pogledajte moj prošli klip, pa pogledajte onda Mudjin, Ćaletov i Janin klip na njihovim Youtube kanalima, ali uskoro su njihovi klipovi uskoro. Zdravo, dobrodošli svi u još jedan moj novi video, evo danas glumim i došli ovdje u Beograd, znate to. Evo nas u Salaš Ćuranu u Beogradu gdje ovdje ima svašta. Bit će vam sigurno Salaš Ćuran da možete pronaći vi tu web stranicu na opisu linka ovog videa. Dakle, odlučili da snimamo nešto što neki sigurno tražili koji su neki komentari napisali, pa je jedna djevojčica tražila da snimam Očekivanja vs Stvarnost / Građani vs Ljudi sa sela i Seljaci. Dakle, odlučili smo da ovdje u gradu Beogradu i u Salaš Ćuranu ovdje u glavnom gradu Srbije, Beogradu. Ovaj klip je sniman na jednom kafiću  u Beogradu i na sredine videa Salaš Ćuranu ovdje. Bit će sigurno i Mudjin, Janin i Ćaletov klip sigurno u opisu linka videa. Dakle, ovaj video će sig